Prijzen en beschikbaarheid

Zeeuws-Vlaanderen

Het meest zuidelijke gedeelte van de provincie Zeeland waar u een leuke mix van Nederlands en Vlaams zal tegenkomen. Wat kunt u zoal doen in Zeeuws-Vlaanderen? Hieronder vindt u een aantal mooie bezienswaardigheden.

  1. Cadzand bestaande uit Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Het strand is het perfecte adres voor zonnebaden, watersporten, strandwandelingen en haaientanden zoeken. In de jachthaven kijkt u uw ogen uit met grote zeilschepen en boten. In het dorp ligt de karakteristieke korenmolen Molen Nooit Gedacht. Een leuk uitje met kinderen is het Natuurgebied De Knokkert.
  2. Breskens (11 km) met zijn opvallende zwart-witte vuurtoren. Brede zandstranden, goede visrestaurants en een vissershaven.
  3. Sluis (12 km) een levendig vestingstadje met vele monumentale gebouwen zoals het Belfort, de molen en stadwallen met stadpoorten. Tevens vindt u er gezellige terrasjes en luxueuze winkels; ideale bestemming voor een dagje shoppen.
  4. Sint Anna ter Muiden (13 km) is één van de kleinste stadjes van Nederland met nog geen 100 inwoners. De hoge toren, een overblijfsel van de gotische kerk uit de 14e eeuw, en monumentale waterpomp zorgen voor middeleeuwse sferen. 
  5. Groede (7 km) is met zijn historische huizen, smalle straatjes en monumenten een zeer fotogenieke en charmante plaats.
  6. Terneuzen (38 km) ligt in het midden van Zeeuws-Vlaanderen en kent vele (oude) bezienswaardigheden. Bezoek het spookschip De Vliegende Hollander, het Oude Stadhuis en de Scheldeboulevard. 

Omgeving overzicht