Prijzen en beschikbaarheid

Even naar Belgiƫ

Vanwege de ideale ligging vlakbij de grens met België is een uitstapje naar een van de Belgische dorpen of steden gemakkelijk te doen.

  1. Knokke-Heist (15 km) is een bekende badplaats met een zeer uitgebreid strandaanbod. Naast strand kunt u hier ook heerlijk tot rust komen in ZWIN Natuur Park. Culturele activiteiten zijn o.a. het For Free Museum, de vele kunstgalerijen en bijzondere architectuur.
  2. Damme (21 km) heeft een middeleeuws centrum en is een officieel boekendorp. Er zijn veel historische gebouwen en men kan er heerlijk wandelen en fietsen.
  3. Zeebrugge (24 km) heeft het grootste strand aan de Belgische kust. Handig om te weten is dat u in deze stad overal gratis kunt parkeren. Tevens is het een echte havenstad dus u vindt er vele visrestaurants. Bezoek het maritieme themapark Seafront om van alles te leren over de Noordzee en zijn dieren.
  4. Brugge (27 km) kent vele highlights, zoals de historische binnenstad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Er zijn diverse musea, vele historische gebouwen en een rondvaart met de boot is een van de topactiviteiten in deze stad.
  5. Blankenberge (32 km) is een typische Belgische badplaats met een zeer divers publiek. De grootste bezienswaardigheid is De Pier. Er is veel te zien en te beleven zoals aquarium Sea Life Blankenberge en fietsen bij De Lustige Velodroom.
  6. Gent (58 km) ligt op zo'n uurtje rijden vanaf de camping. Bezoek de bekende Belfort van Gent, maak een boottochtje over de Leie of ontdek de mooie binnenstad. Een opvallende bezienswaardigheid in de stad is Kasteelburcht Gravensteen en 'De aanbidding van Lam Gods' in de Sint-Bataafskathedraal. 

Omgeving overzicht